Barn i Figgjo menighet

KRIK

KRIK samles i Figgjohallen og spiller ballspill og driver med andre sportsaktivi...

Yngres

Yngres er for barn fra 4-7 klasse. De samles i kjelleren på bedehuset annenhv...

Figgjo barnecellegruppe

Figgjo barnecellegruppe samles samtidig med Figgjo barnegospel annenhver torsdag...

Figgjo barnegospel

Figgjo barnegospel er et flott kor for 1-7 trinn. De møtes annenhver torsdag ret...

Happyfeet - barna i gudstjenesten

Happyfeet er vårt tilbud for barn under gudstjenesten. Barna er med på gudstjen...

Dåpsskole for de som er eller snart blir 6 årAlle barn som er født i 2008 og bor på Figgjo er nå velkommen til dåpsskole.

Dåpsskolen samles 3 ettermiddager:

Torsdag 15. mai: 1. samling.
Onsdag 21. mai: 2. samling.
Onsdag 28.mai: 3. samling.

Andre barn barna skal begynne på skolen med, vil også være der.

Alle barna får egne mapper med fortellinger og lekser, vi synger litt, og de får høre tre spennende fortellinger om Jesus.

Dåpsskolen avsluttes på gudstjenesten/barnas aktivitetsdag søndag 01. juni kl. 11.00 på Figgjo stadion der de får utdelt diplom og bok.

Alle samlingene er fra kl. 17.00 til 18.30 

Alle barna møter i følge med en voksen. Dere velger selv hvem voksen som skal være med  på dåpsskolen. Det kan være mor eller far, en fadder, tante / onkel, besteforeldre, en nabo

eller andre. Dere bestemmer.

Påmelding under påmeldinger til høyre.
 
Håper å se deg!

 


Barn i Figgjo menighet

Barna har en stor plass i livet vårt og vi i Figgjo menighet ønsker at de også skal ha en stor plass i vår menighet. Vi vil at vår menighet skal være et sted der barna får leke, lære og blomstre.

 

Happyfeet er vårt tilbud for barn under gudstjenesten. Barna er med på gudstjenestens første halvdel der de får høre barneforkynnelse og barnelovsang. Etterpå går barna ut med ledere og har en aktivitet i kjellerlokalet på bedehuset. De minste barna som ikke ønsker å bli med på aktivitet kan få leke bak i kirkerommet der vi hver gudstjeneste har satt frem leker.

 

De siste årene har vi høst og vår hatt Babysangkurs i menigheten.  Kursene går over 10 fredager fra kl. 11.00 og avsluttes med medbrakt lunsj og kaffe..  Dette har blitt et flott møtested for foreldre og barn opp til ett år på Figgjo og det er også en god måte å bli kjent i nærmiljøet på..Kursene er ledet av Klara Lybekk som har drevet med dette i mange år og finner sted på Figgjo bedehus. Ta kontakt med Margrete Børsand på tlf 48997107 for mer info om neste kurs og påmelding.

 

Årlige samlinger for barn fra 1-6 år

Alle døpte barn på Figgjo får hvert år, fra de er 1-6 år, invitasjon i posten til en samling eller en aktivitet i menigheten. Det er en del av trosopplæringsansvaret vi har som menighet. Vi ønsker med enkle og ærlige samlinger å hjelpe foreldre og foresatte å legge til rette for trosopplæring i hjemmet og i hverdagen og gå med barna i undringen over livet og troen. Invitasjoner som er sendt ut vil fortløpende ligge på nettsidene. Spørsmål om disse samlingene kan rettes til Linda R. Jørgensen på tlf: 48997140.

 

Figgjo barnegospel er et flott kor for 1-7 trinn. De møtes annenhver torsdag rett etter skolen på Figgjo bedehus og har alltid plass til flere. For mer info: Kontakt Klara Lybekk 92858127.

 

Figgjo barnecellegruppe samles samtidig med Figgjo barnegospel annenhver torsdag rett etter skolen på Figgjo bedehus. De har mat, konkurranser og snakk. Det er en fin måte å bruke ettermiddagen på for de som er fra 4-7 trinn. Bli gjerne med om du har lyst!

 

Yngres er for barn fra 4-7 klasse. De samles i kjelleren på bedehuset annenhver onsdag fra kl.18.00-19.30 og har forskjellige kjekke aktiviteter. Kontakt Solveig Overskott tlf: 47510751 om du har spørsmål.

 

KRIK samles i Figgjohallen og spiller ballspill og driver med andre sportsaktiviteter fredager kl.20-22. De har en gruppe for 5-7. klasse og en gruppe fra 8.kl-17år. www.figgjo.krik.no  Kontakt Ove Sele tlf: 41241505.

 

 

Gudstjeneste med dåp i Figgjo den 11. sept kl 11
Vi er kommet godt i gang med å samle oss om fellesskpet i Figgjo på ny. Ti frivillige er med på ulike tjenester denne søndagen! Det er flott! Som sist gudstjeneste blir det dåp av ett barn. Det er gledelig! To 2-åringer skal også få "skattekiste". Det blir søndagsskole! Denne gangen har vi temaet som er oppsatt: "Rett person på rett plass" - om det gode med å ha en tjeneste og litt om grunnlaget for tjenesten. Vi samles om den levende Jesus Krisus! Ta med barn/barnebar om du har og vær med i fellesskapet! Kirkekaffe!

Kalender


Kontakt oss

Postadresse:
Figgjo menighet
Postboks 29, 4397 Sandnes

Besøksadresse:
Tjessheimveien 8, 4332 FIGGJO

Telefon:
Kontor:  47472355

Gavekonto:
9688.10.27884